Tag Archives: Kata-kata Cinta Dalam Bahasa Inggris

Kata-kata Cinta Dalam Bahasa Inggris

Kata-kata Cinta Dalam Bahasa Inggris yang sangat ampuh digunakan untuk melunakkan dan menyenangkan hati si dia. Kata-kata ini sangat romantis dan dijamin bisa membuat yang mendengarnya klepek-klepek. Cinta tidak hanya bisa diucapkan dengan I Love You, kita harus sedikit kreatif sehingga akan terasa lebih personal. Yang paling bagus adalah kata-kata yang keluar dari dalam diri anda sendiri mengenai pasangan anda jadi akan terasa asli alias genuine. Namun, kalau belum terbiasa tentu akan susah. Beberapa kata cinta romantis dalam bahasa inggris ini hanya sebagai inspirasi saja ya:

 

~~ Without you I am nothing; with you I am everything. ~~  (moment special)

~~ I closed my eyes with a pen and paper in front of me. I picked up the pen and started writing everything. When I opened my eyes again, all I saw was your name. ~~  (buat yang baru jadian, biar tambah greng)

~~ Wait for the guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will stay awake just to watch you sleep, who will show you off to all his friends because he just doesn’t care, and he really misses you when your not there, wait for the guy who is constantly reminding you how much he misses and cares for you, I know that I am that guy. ~~ (dari cowok buat cewek)

~~ A candle may melt and it’s fire may die, but the love you have given me will always stay as a flame in my heart. ~~ (cocok buat ultah, apalagi habis tiup lilin)

~~ You are like the sunshine so warm, you are like sugar, so sweet.. you are like you.. and that’s the reason why I love you! ~~ (lagi nge-date, habis maem bareng mantep banget)

~~ I hide my tears when I say your name, but the pain in my heart is stil the same. Though I smile and seem carefree, there’s no one who misses you more than me!! ~~ (buat yang lagi galau atau lagi jauhan)

~~ I have liked many but loved very few. yet no-one has been as sweet as u. I’d stand and wait in the worlds longest queue. just for the pleasure of a moment with u. ~~ (bukan yang lagi berjuang ngedapetin gebetan terbaik di dunia)

~~ U may be out of my sight, but not out of my heart. U may be out of my reach, but not out of my mind. I may mean nothing to u, but u’ll always be special to me. ~~ (kalau mau mengungkapkan betapa specialnya si doi)

~~They taught me that one hours equals to 60 minutes and that one minute equals to 60 seconds, but they never told me that one second without you feels like forever! ~~ (buat yang terserang penyakit malarindu tropikangen)

~~ Last night I sent an angel 2 watch over u while u were sleeping but it came back early! So I asked it why? It said that angels don’t watch over other angels! ~~ (rada gombal dikit dikiiiit aja bukan banyak lho ya)

~~ Sometimes words are hard to find, to form that perfect line to let you know you’re always on my mind! ~~ (Talk less, LOVE more)

~~ Without your LOVE, dayz are “Saddy, Moanday,Tearsday, Wasteday, Thirstday, Frightday, Shatterday”. ~~ (kalau mau mengungkapkan pentingnya kehadiran si doi setiap hari, rada gombal)

~~ Rains fall, winds blow, the sun shines… it all comes naturally, just like loving you. ~~ (kalau ditanya, kenapa sih kamu cinta akyu?)

~~ I wish I was your blanket, I wish I was your bed, I wish I was your pillow underneath your head, I want to be around you, I want to hold you tight, and be the lucky person who kisses you goodnight. ~~ (sms dahsyat malem-malem sambil ngucapin met bobo)

~~ You can fall from the sky, you can fall from a tree, but the best way to fall is in love with me. ~~ (gombal tapi pede)

~~ One day you will ask me: What is more important to you, me or your life? I will say: my life. You will walk away from me without knowing that YOU ARE MY LIFE! ~~ (kalau lagi salah paham)

~~ I wanted to send you all my love but the postman said it was too big !!!!! ~~ (kalau ditanya kok ga pernah kirim surat)

Gimana teman-teman bagus nda Kata-kata cinta dalam bahasa inggris ini? Ada banyak banget sih, tapi kan ini cuma buat pancingan aja, silahkan kalau punya kata-kata maut lainnya silahkan dibagi via comment dibawah, jadi yang lain juga bisa terinspirasi. Love is beautiful, let’s make it even more.

 

 

Pencarian yang masuk:

  • kata-kata cinta dalam bahasa inggris
  • yhs-004
  • kata kata romantis dalam bahasa inggris
  • KATA - KATA CINTA DALAM BAHASA INGGRIS
  • kata kata so sweet dalam bahasa inggris